Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

”Der kan igen holdes messer, foredrag og konferencer uden deltagerloft.” Det var ét af de længe ventede budskaber ved regeringens og sundhedsmyndighedernes pressemøde onsdag om genåbningen af Danmark. Genåbningen træder i kraft på tirsdag, den 1. februar, små to år efter coronakrisen satte ind. Dermed kan der igen blandt andet komme gang i erhvervsturisme og mødebranchen, skriver Standby.dk.

Det vil betyde øget brug af for eksempel konferencecentre og andre venues, hotelovernatninger, restaurantbesøg og så videre. Blandt de mange, der glæder sig over udsigten til de nye tider, er Jarle Kondrup, seniorrådgiver i rådgivnings- og udviklingshuset Innovation Lab. Virksomheden, der har hjemme i Aarhus, rådgiver for eksempel om nye forretningsmodeller, nye teknologier og nye tendenser. Kundelisten tæller blandt andet A.P. Møller-Mærsk, B&O, IKEA, LEGO, Microsoft, Novo Nordisk og Vestas.

Sidste år var Innovation Lab med til at udforme et inspirationsmagasin til møde- og eventbranchen. Det skete i samarbejde med Meet Denmark, der arbejder med at udvikle og promovere forretningsturisme i Danmark, herunder møder og konferencer.

Læs hele historien her.

Hoteldirektører ønsker millioner på bordet

De store konferencecentre og hoteller i København efterlyser kommunale millioner til at betale internationale events og konferencer for at komme til hovedstaden. Kommunens viceborgmester giver forslaget en blank afvisning.

Log ind