Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Gennem mange måneder har restauranter og caféer kæmpet for at holde liv i deres forretning, og nu hvor restriktionerne er væk, gælder det om at få gæsterne tilbage i en fart. For mange gælder det liv eller død. Heldigvis kan landets spisesteder forvente stor opbakning. I en helt ny YouGov-undersøgelse, som Smartbox har fået foretaget, svarer langt over halvdelen af danskerne, at de forventer at tage ud at spise i den kommende måned, skriver FødevareFokus.

”Dét, at Danmark åbner op uden restriktioner, betyder, at vi får flere kunder i butikken, og at omsætningen stiger. Vi tænker lidt på os selv lige pt. Vi skal overleve det her og fortsætte med at få kunder i butikken. Og genåbningen gør jo bare, at folk har mulighed for at komme ud og få nogle gode og hyggelige oplevelser, som vi rigtig gerne vil give dem. Det har vi virkelig savnet,” siger Ali Poyraz, ejer af Café Fry i Herning.

Når danskerne igen indtager deres yndlingscafé eller restaurant, sker det uden store bekymringer. I undersøgelsen svarer 17%, at de slet ikke eller i mindre grad ville føle sig trygge ved at skulle ud at spise, mens 51% svarer, at de i høj grad eller meget høj grad føler sig trygge ved at spise ude.

Læs hele historien her.

Stærke talenter klar til EuroSkills i Herning

Når EuroSkills 2025 løber af stablen i Herning i næste uge, er hotel- og restaurationsbranchen flot repræsenteret. Blandt deltagerne er Ida Bekker Poulsen, som torsdag morgen gæstede Go’ Morgen Danmark på TV 2.

Log ind