Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det vrimler ikke med spisesteder i Ørestad, men der begynder at ske noget. Senest – i januar – er ”Kays Købmand og Madbodega” åbnet på Kay Fiskers plads. Her kan man, som navnet antyder, både købe ind og spise ude på samme sted, skriver Berlingske.
”Vi vil gerne tænke det hele sammen og skabe et legende og levende sted,” siger Rasmus Pors, partner i Madkastellet, der driver en række restauranter – herunder Brede Spisehus, Bistro Panpan i København ZOO og nu den nye købmand og madbodega i Ørestad.
Flere af de ingredienser, man kan købe med hjem, indgår også i retterne, som man kan spise på stedet. Man kan også vælge at købe en flaske vin hos købmanden og tage den med ind i restauranten.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025