Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ny digital platform med både vægte og bagvedliggende software er opstartsselskabet Foodops vej ind i landets kantiner, hvor de krydser statistik og databehandling med dagligdagen i landets professionelle køkkener, skriver FødevareWatch.dk.

”Vores produkt hjælper professionelle køkkener med at måle madspild, beskrive det reelle fødevareforbrug og optimere menuerne i forhold til hvad folk kan lide. Det er et marked med et kæmpe digitaliseringspotentiale, fordi der er så mange manuelle arbejdsprocesser, siger medstifter Nichlas Saul, der sammen med Christian Borkenfelt har opbygget platformen, som de har store ambitioner med.

Hans fokus på kantinedata stammer ikke mindst fra onklen, adm. direktør og medejer Ronny Saul, fra cateringvirksomheden Jespers Torvekøkken, der også er medinvestor og rådgiver i Foodop. Jespers Torvekøkken er således også på kundelisten.

Læs hele historien her.

Log ind