Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hotelfamilien Bühlmann har sat ny gastronomisk retning mod et internationalt stjerneniveau de seneste par år. En organisatorisk ændring har samtidig haft det mål, at Anemette og Danni Bühlmann har kunnet slippe de daglige tøjler på Hotel Scheelsminde selv, for i stedet fokuserer de nu på at sætte de rigtige hold for den samlede Bühlmann-koncerns efterhånden seks hotelprojekter med Scheelminde og Nørre Vosborg som flagskibe, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.
”Vi er overbeviste om, at brandingværdien af gourmetrestauranterne på vores herregårdshoteller er med til at skabe opmærksomhed og tiltrække flere betalende gæster på alle vores hoteller. Vi har simpelthen gjort det til et strategisk mål at opnå en Michelinstjerne begge steder inden for fem år,” forklarer Anemette.
På Scheelsminde er det unge par, Nadia Bach og Christian Nurup, altså rykket ind og er dermed i høj grad blevet det kendte hotels garant for kvalitet i dagligdagen. De var begge i forvejen grundig anerkendt i branchen fra tidligere nøgleposter på nogle af de mest kendte gourmetrestauranter i København. Nadia er nu Scheelsmindes daglige hotelchef, Christian er hotellets køkkenchef.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025