Ayman Chanchiry, der tidligere var en del af bar’sushi, er lige om lidt klar til at åbne dørene i sin nye sushi-restaurant i Dalum, der får navnet, Niro Sushi. Det skriver MigOgOdense.
Trods sine kun 26 år er Ayman Chanchiry en erfaren herre inden for restaurationsbranchen, hvor han har arbejdet i 12 år – altså siden han var 14.
“Jeg startede som soya-fylder. Jeg skulle sørge for, at der var soya på de små beholdere, der fulgte med takeaway. Så blev jeg opvasker, og siden steg jeg i hierakiet. I 2018 blev jeg medejer af bar’sushi, så hvis ikke det er definitionen på at arbejde sig op, så ved jeg ikke, hvad er,” siger Ayman Chanchiri og griner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny krise truer: Direktør i HORESTA frygter hårdt 2023
07-02-2023
-
HORESTA: Hotel- og restaurationsbranchen mangler fortsat arbejdskraft
07-02-2023
-
Bæredygtighed vinder indpas i hotelbranchen
07-02-2023
-
Stor tilfredshed med restaurant: Flammen står skarpest i Herning
07-02-2023
-
Ny direktør til Alsik Hotel & Spa
07-02-2023
-
Rekordstort solcelleanlæg på taget af Bella Center
07-02-2023
-
Ibis Styles slår dørene op i København
07-02-2023
-
19-årig odenseaner vinder DM i Skills for kokkeelever
07-02-2023