Ayman Chanchiry, der tidligere var en del af bar’sushi, er lige om lidt klar til at åbne dørene i sin nye sushi-restaurant i Dalum, der får navnet, Niro Sushi. Det skriver MigOgOdense.

Trods sine kun 26 år er Ayman Chanchiry en erfaren herre inden for restaurationsbranchen, hvor han har arbejdet i 12 år – altså siden han var 14.

“Jeg startede som soya-fylder. Jeg skulle sørge for, at der var soya på de små beholdere, der fulgte med takeaway. Så blev jeg opvasker, og siden steg jeg i hierakiet. I 2018 blev jeg medejer af bar’sushi, så hvis ikke det er definitionen på at arbejde sig op, så ved jeg ikke, hvad er,” siger Ayman Chanchiri og griner.

Læs hele historien her.

Svendborg-restauranter mærker presset: Det er ikke sjovt for tiden

Restaurationsbranchen er sat under pres, og i den senere tid er det piblet frem med historier om fynske spisesteder, der må give fortabt og dreje nøglen om. Og i mange tilfælde sker det som følge af den nuværende situation, hvor restauratørerne kæmper mod en stigende inflation, forhøjede fødevare-og energipriser samt efterregningerne fra coronatiden, skriver Fyns Amts Avis.

Log ind