Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

At der er gang i Odense er efterhånden ingen hemmelighed. Mange store kæder inden for forskellige brancher rykker til byen for at være med på den opadgående bølge. Og nu er det netop blevet meldt ud, at endnu en restaurationskæde kommer til Odense, skriver MigOgOdense.dk.

Norske No Stress Bar, der ligger flere steder i Norge, og også i København, gør nu sin entre i Odense meddeler Nordicals på Facebook.

“No Stress Bar skiller sig ud fra andre konkurrenter, ved at tilbyde gæsterne hygge og nostalgi på et helt nyt niveau, med servering fra deres alternative menukort – hvor der udbydes smagfulde cocktails der henleder tankerne til diverse populære kagevarianter,” lyder det fra Nordicals.

Det er altså en bar, hvor blandt andet er kendt for cocktails, der smager af kage. For eksempel har baren i København netop lanceret en gulerodskage-cocktail.

Læs hele historien her.

Særlige vagter bliver nu sendt ud i natten

Onsdag har Københavns Kommunes nye tryghedsvagter første arbejdsdag, og selvom de ikke har andre magtbeføjelser end den almene gæst i nattelivet, så hilses tiltaget velkomment fra flere sider.

Log ind