Det skal være trygt at færdes på gaderne. Uanset køn, alder og tidspunkt på døgnet. Alligevel er der alt for mange – særligt kvinder – der føler sig utrygge, når de er ude om aftenen eller natten. En helt ny app vil hjælpe med at nedbringe antal overgreb og skabe tryghed i nattelivet, skriver MigOgKbh.dk.

Appen hedder BeMySafety. I sikkerheds-appen er der en række funktioner, der til sammen skal med til at øge sikkerheden i forhold til overgreb og voldtægt.

“Når man downloader appen, vælger man nogle ‘Trustees’ – det kan være kæreste, tætte familiemedlemmer og venner. De personer får så direkte besked, hvis man trykker på SOS knappen og dermed er i fare,” forklarer manden bag BeMySafety, Jakob Hjorth.

Læs hele historien her.

HORESTA: Destruktive skræmmebilleder af København

Igennem de sidste ti år har et mindretal af beboerne i Københavns forskellige beboerforeninger dygtigt malet bål og brand over Københavns turisme, spirende gastronomi og nattelivsscene og ikke holdt sig tilbage fra at devaluere det københavnske restaurations-og natteliv. Jeppe Møller-Herskind, kommerciel direktør i HORESTA, må blot konstatere, at disse beboere ikke ønsker en konstruktiv dialog om udviklingen af København.

Log ind