Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Alt så lyst ud, da Klintholm Gods til påsken 2018 åbnede Villa Huno med hotellejligheder og tilhørende restaurant. Men så marcherede verden som bekendt mod coronaens tidsalder med nedlukninger, der ikke mindst ramte restaurationsbranchen hårdt, og udviklingen er ikke blevet bedre siden da, hvor vi nu står midt i inflation og energikrise, skriver SN.dk.

Det har fået konsekvenser for den ellers ambitiøse restaurant på Villa Huno, som nu lukker på ubestemt tid, mens man på Klintholm Gods håber at finde en forpagter, der har mod på at drive restauranten videre.

”Det idelle ville være nogen, der kunne holde åbent året rundt, og jeg tror også godt, det kan lade sig gøre, hvis det er nogen, der er helt tæt på driften og har mulighed for hele tiden at gå ind og trykke på de rigtige knapper, når der er brug for det. Men jeg tror også, vi er åbne overfor, at der kommer nogen, der kun holder åbent fra påske til efterårsferien – det kan jo i hvert fald være en god start,” siger Inger Marie Scavenius fra Klintholm Gods.

Læs hele historien her.

Log ind