Gastronomi og kulinariske oplevelser har aldrig fyldt så meget på interiør- og designmessen Formland, som det er tilfældet på den nært forestående Autumn-udgave. I den nye Event-Zone venter således et overflødighedshorn af spiserelaterede aktiviteter, ligesom et væld af profilerede aktører på madscenen indfinder sig i det både kreative og inspirerende område.

Den tostjernede Michelin-kok Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær på Gentofte Hotel holder en masterclass om sit eventyr hidtil og om rejsen mod den tredje Michelin-stjerne. Og headchef Daniel McBurnie fra Restaurant Lyst i Vejle, der kan bryste sig af én Michelin-stjerne, fortæller om, hvad det kræver at arbejde på netop et sted som Lyst - og tilbereder en snack på stedet.

Andre masterclasses inkluderer 'Lær at åbne østers' ved Jonas Harboe Frederiksen, køkkenchef og direktør hos Pink Oyster, 'Cheese styling, pimp dit ostebræt' ved den selvstændige ostekommunikatør Camilla Bojsen-Møller og 'Lær at skære grøntsager til perfektion' ved Casper Sundin, head of Innovation, Ingwersen. Også muslinger, quenelle og flødeboller tages under kærlig behandling i rækken af masterclasses.

Formland Autumn 2022 finder sted i MCH Messecenter Herning 18.-21. august.

Læs meget mere her.

Køkkenchef på Ruths vandt Årets Ret

En ret med ål, foie gras og vildt gav Jack Cramer sejren, da han og holdet fra Ruths Hotel var taget til København for at dyste mod de bedste danske restauranter om Årets Ret, skriver Nordjyske.

Messedirektør Georg Sørensen: Pandemien kostede os 1.000 års erfaring

Adm. direktør Georg Sørensen lægger ikke skjul på, at coronapandemien har været den sværeste arbejdsopgave i arbejdslivet. Gennem 27 år har det budt på job som chef i oplevelsesvirksomheden MCH. Den omfatter alt fra messecenter og multiarena til et kongres- og kulturcenter i Herning, skriver JP/Finans.

Log ind