Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restaurationsbranchen er udfordret. Det er svært at skaffe personale. På Restaurant Møllebæk i den nordlige udkant af Gedved har indehaver og restaurantchef Berit Iversen derfor taget det usædvanlige skridt at udlove en dusør på 10.000 for at skaffe den kok, hun havde brug for, skriver Horsens Folkeblad.

Det er lykkedes, og om det skyldes dusøren, eller om hun alligevel havde fået fat i en kok, ved hun ikke, men hun er ikke den første, der tager sådan et skridt, fortæller hun.

”Nogle steder må dem vi snakker med lukke, fordi de mangler kokke og serveringspersonale, så det er bestemt en lettelse, at vi har fundet en. Og ja, det er et stort beløb, men det skal også være så stort, at det betyder noget. Jeg har før oplevet, at vi søgte kokke, og fik nogen, der sprang fra med det samme. Og det kan vi jo ikke bruge til noget. Derfor sætter vi en grænse ved mindst tre måneders ansættelse, før vi udbetaler de 10.000 kr.,” siger Berit Iversen

Læs hele historien her.

Fik smugkig på dansk kædes kommende hotel

De gæster, som trodsede den silende regn og tog til rejsegilde på rastepladsen Recharge City, fik et smugkig på Zleep Hotel Horsens, hvor man vil forsøge at imødekomme en særlig efterspørgsel.

Log ind