Bryggeriet Flakhaven havde et underskud på 2 mio. kroner og 2,4 mio. kroner i henholdsvis 2019 og 2020, men virksomheden kom ud af 2021 med et plus på 764.000 kroner. Og stedet oplever nu for alvor fremgang, forklarer direktør René Dyrvig til Fyens.dk:

”Vi kan nu se dagsomsætninger på en tirsdag, der svarer til, hvad vi tidligere omsatte på en uge. Vi fordoblede omsætning i 2021, og det regner vi også at gøre i år. Så vi er rigtig glade for den områdeudvikling, der har været omkring Vestergade og Flakhaven. At der er kommet en forløsning med nogle interessante butikker omkring os og flere mennesker i gågaden. Det betyder også, at vi får mere opmærksomhed.”

René Dyrvig overtog majoriteten i anpartsselskabet i november 2019 efter Jesper Danielsens selskab, Danielsen Gastro Holding aps.

Læs hele historien her.

Webinarer: Nu skal kompensationen slutafregnes

Den 30. september er sidste frist for at slutafregne kompensation. Slutafregningen skal afgøre, om din virksomhed har modtaget for lidt, for meget eller lige præcis den kompensation, som din virksomhed er berettiget.

Log ind