Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bryggeriet Flakhaven havde et underskud på 2 mio. kroner og 2,4 mio. kroner i henholdsvis 2019 og 2020, men virksomheden kom ud af 2021 med et plus på 764.000 kroner. Og stedet oplever nu for alvor fremgang, forklarer direktør René Dyrvig til Fyens.dk:
”Vi kan nu se dagsomsætninger på en tirsdag, der svarer til, hvad vi tidligere omsatte på en uge. Vi fordoblede omsætning i 2021, og det regner vi også at gøre i år. Så vi er rigtig glade for den områdeudvikling, der har været omkring Vestergade og Flakhaven. At der er kommet en forløsning med nogle interessante butikker omkring os og flere mennesker i gågaden. Det betyder også, at vi får mere opmærksomhed.”
René Dyrvig overtog majoriteten i anpartsselskabet i november 2019 efter Jesper Danielsens selskab, Danielsen Gastro Holding aps.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025