Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

At investere i sine medarbejdere, at efterstræbe og værdsætte de gode erhvervsrelationer og at løfte i flok er tre egenskaber, der alle kendetegner Aalborgs nye hotelchef, Michelle Laursen, der har overtaget ansvaret for det populære Zleep hotel i hjertet af byen. Et hotel med 126 værelser.

”Jeg er så heldig at overtage et hotel med store fremtidsplaner og med solide relationer til byens mange turist- og erhvervsorganisationer. Jeg tror på værdien af den gode relation, og derfor er jeg ikke et sekund i tvivl om, at dette er den rette strategi for hotellet. Det er i relationerne, at de gode resultater findes,” fortæller Zleep Hotel Aalborgs nye Hotel Manager, Michelle Laursen, og fortsætter:

”Desuden ser jeg frem til at bringe min erfaring inden for drift, ledelse og medarbejderudvikling i spil, og jeg vil i mit daglige arbejde endnu engang ty til mit motto, som lyder: ’Mig kan vi altid undvære, men uden personale har vi intet hotel’. Det er personalet, der holder hjulene i gang. Det er dem, jeg ønsker at investere i. Mangler de et lille skub for at være den bedste udgave af dem selv, så er det min fornemmeste opgave at hjælpe dem godt på vej.”

Michelle Laursen kommer fra en stilling som Destinationschef ved First Camp og har tidligere bestridt stillingerne Hotel Manager og Direktør ved Scandinavian International Hotels Denmark på henholdsvis Helnan Phønix Hotel og Helnan Marselis Hotel.

”Der er ingen tvivl. Michelle er den helt rette til at overtage driften i Aalborg. Foruden at kende området og byens mange aktører godt, besidder hun den vigtige løfte-i-flok-mentalitet. En mentalitet der kendetegner Zleep Hotels som organisation og arbejdsplads. Det er derfor en fornøjelse at se Michelle løfte ansvaret som Hotel Manager i Aalborg, og jeg glæder mig til at fortsætte vores gode samarbejde,” fortæller Jytte Vestergaard, Director of Operations i Zleep Hotels, om hotelkædens nye, store ansættelse.

Michelle Laursen havde første arbejdsdag i Zleep Hotels den 20. juni 2022.

Log ind