Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den knitrende ild, røgen fra bålet og duften af god mad, der bliver tilberedt over flammerne - og så med lyden fra en brusende fos som afslappende baggrundslyd.
Det er måske ikke lige det, man forbinder med en restaurant, der har fået sin første Michelin-stjerne - og så endda for det arbejde, der er gjort allerede i restaurantens første leveår.
Men det er ikke desto mindre det, som skete for 44-årige Nicolai Tram og hans ét år yngre hustru Eva H. Trams restaurant, da de seneste stjerner fra den prestigefyldte Michelinguide blev uddelt.
Aalborg-drengen Nicolai Tram har formået, hvad ingen nordjyske restauranter er lykkedes med: At få en Michelin-stjerne. Han driver nemlig restaurant langt væk fra sit nordjyske ophav – i Halland.
”Vi var meget overraskede over at få Michelin-stjernen. Det er jo et langt forløb med en masse spekulationer, en masse forhåbninger og en masse tanker, såsom "tror du de kommer", "mon de allerede har været her" og sådan”, fortæller Nicolai Tram til Nordjyske.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025