Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er ikke altid nemt at være børnefamilie, men det kan kopnudler måske gøre en lille smule nemmere. Det fortæller makkerparret Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg til Børsen, hvor de afslører, at de vil lancere tre typer af kopnudler.
For tiden er der endnu ikke en samarbejdspartner, men makkerparret ved allerede nu, at kopnudlerne skal være veganske, økologiske og produceret i Danmark.
”Vi er begge selv forældre og har lavet mad i mange år, men nogle gange har man bare brug for en hurtig og let løsning – det er nudler. Men der var bare ikke noget på markedet, som var supergodt,” siger direktør og medstifter af Kirk og Maarbjerg Mikkel Maarbjerg.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025