Josefine Frøkjær-Jensen vendte sidste måned hjem til Aalborg med en sølvmedalje fra DM for tjenerelever. Denne weekend har hun repræsenteret Aalborg til DM i skills, men tjenerfaget har ikke altid været hendes plan A, skriver Aalborgnu.dk.

Faktisk var tjenerfaget aldrig rigtig en plan for nordjyden, før skæbnen spillede hende et puds.

For historien er noget i retningen af, at en veninde til en venindes mor så et jobopslag fra restauranten San Giovanni. Indehaveren søgte deltidstjenere, og Josefine greb muligheden for at tjene nogle lommepenge ved siden af gymnasiets SU.

”Da jeg mødte op, blev jeg stort set bare iført en polo, og så sprang jeg ellers ud i det,” siger Josefine Frøkjær-Jensen.

Læs hele historien her.

Tidligere Noma-kok vinder Sol over Gudhjem.

Det var en glad og stolt Torsten Vildgaard, der efter mere end fire timers hårdt arbejde i køkkenet kunne hæve Sol Over Gudhjem-trofæet og kalde sig vinder af hovedkonkurrencen i Sol over Gudhjem 2022. Vildgaard modtog en check på 40.000 kr. samt en Mercedes Benz EQE til fri afbenyttelse i en måned. Nick Curtin blev en flot nr. to, David Fischer fik tredjepladsen og sidste års vinder Andreas T. Møller tog fjerdepladsen.

Her er kokkene til Sol over Gudhjem 2022

Endelig skal der igen dystes i kokkekunst fra øverste hylde, når Sol over Gudhjem d. 25. juni slår dørene op til den 12. udgave af den prestigefyldte kokkekonkurrence. Og det er ikke hvem som helst, der i år krydser klinger på havnen, skriver TV2 Bornholm.

Hospitality Career: Ambassadører præsenterede branchens muligheder for nysgerrige unge

Fra torsdag til lørdag i sidste uge strømmede nysgerrige folkeskoleelever til Høng på Vestsjælland, hvor DM i Skills fandt sted. Arrangementet er blandt andet kendt for sine 49 fagkonkurrencer, hvor erhvervsuddannelsernes dygtigste elever dyster og viser talentet frem. Det er dog også en unik mulighed til at blive klogere for dem, der står over for et uddannelsesvalg.

Log ind