Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Gabriel Hedlund og Rune Lindegaard Nielsen er de nye ansigter på Gershøj Kro og Strandhotel, der for nyligt er åbnet op. De arbejder ud fra den helt klassiske krooplevelse, som har tre hovedingredienser: traditionel kromad, lækre naturomgivelser og muligheden for at gå op og lægge hovedet på puden, mæt og veltilpas. Det skriver MigogKbh.
“At gå fra at anrette med små, vilde urter og pincet, som jeg har gjort de sidste 15 år på Michelin-restauranter, til at lave wienerschnitzel, har selvfølgelig været en omvæltning for mig, men vi har virkelig fundet glæden i det simple, som kan være lige så svært,” fortæller Gabriel Hedlund.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Minister: Turismen skal fylde mere i den offentlige debat
14-11-2025
-
Too Good To Go vinder frem i presset amerikansk marked
14-11-2025
-
H.C. Andersens Hus slår besøgsrekord i Odense
14-11-2025
-
Noma skifter retning og satser på produkter til forbrugerne
14-11-2025
-
Madklubben og Arla inviterer skoleklasser i køkkenet
14-11-2025
-
Københavnere kan følge historisk restaurering af Rundetårns kuppel
14-11-2025
-
Nyt hotel på vej i Nakskov med lokal investering
14-11-2025