Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Meyers har sammen med det økologiske landbrug Søris i Øltykke et projektsamarbejde om at udnytte overskudsgrøntsager i kantiner og storkøkkener, så de for lange, brede eller skæve grøntsager ender i maver i stedet for kompostbunker.

Det fremgår af en nyhed fra Meyers, som også fortæller, hvordan det både stimulerer kreativiteten og reducerer klimaaftrykket. Samarbejdet taler ind i en bæredygtighedsstrategi, hvor Meyers har forpligtet sig til at skabe målbar handling på en lang række områder som biodiversitet, klima og dyrevelfærd.

Meyers udfordret af egne klimamål

Madkoncernen Meyers har opnået væsentlige CO2-reduktioner, men må erkende, at opgaverne er større end forventet, især på deres egne faciliteter.

Meyers vil tage næste svære skridt

Fødevareselskabet har på seks år skubbet indkøbet af nordiske bælgfrugter i kantiner voldsomt op. Nu skal historiefortællingen i spil for at få privatforbrugerne med.

Log ind