Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Meyers har sammen med det økologiske landbrug Søris i Øltykke et projektsamarbejde om at udnytte overskudsgrøntsager i kantiner og storkøkkener, så de for lange, brede eller skæve grøntsager ender i maver i stedet for kompostbunker.
Det fremgår af en nyhed fra Meyers, som også fortæller, hvordan det både stimulerer kreativiteten og reducerer klimaaftrykket. Samarbejdet taler ind i en bæredygtighedsstrategi, hvor Meyers har forpligtet sig til at skabe målbar handling på en lang række områder som biodiversitet, klima og dyrevelfærd.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024