Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det vækker forundring og frustration, når flere sushirestauranter må vinke farvel til deres kokke, der får frataget deres opholds-og arbejdstilladelse, selvom de lever op til de krav, der stilles for, at de må bo og arbejde i Danmark. Det skriver FødevareWatch.
Det er den såkaldte beløbsordning, der forhindrer dem i at blive. Sushikokkene lever op til kravet om mindst at tjene 445.000 kroner om året, men da styrelsen betragter lønnen som urealistisk for en kok, må de alligevel ikke blive.
” Vi er den nye minkbranche. Er de ude på at lukke os?," lyder det fra Yutaka-indehaver Jens Peder Damgaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
København vil undersøge lokation for gigantisk multiarena
18-11-2025
-
Wolt fjerner omstridt klausul om ensartede priser
18-11-2025
-
Horten går ind i sag om ulovlig støtte til Arena Næstved
18-11-2025
-
Strawberry vælger Svanemærket til sine 250 hoteller
18-11-2025
-
Europas forretningsrejser i kraftig vækst frem mod 2026
18-11-2025
-
Københavns Lufthavn går mod rekordår – også i 2026
18-11-2025
-
Brøndums Hotel skal renoveres for trecifret millionbeløb
18-11-2025
-
Fire danske kokke klar til Global Chefs Challenge 2026 i Wales
18-11-2025
-
Turister tegner sig for en tredjedel af omsætningen i Frederikshavn Kommune
18-11-2025