Når Ronny Saul ved udgangen af oktober fylder 50 år, kan han også fejre 10-års jubilæum i Jespers Torvekøkken, hvor han er direktør.

Grønnere, sundere og mere klimavenlig mad er kernen i forretningen, og sidste år lancerede køkkenet en bæredygtighedsstrategi med fokus på blandt andet at optimere vareindkøb, reducere ressourceforbrug og rådgive kunderne i, hvordan de kan reducere deres madspild.

Gastronomisk talent fylder 30 år

Anika Madsen er et lysende talent på den gastronomiske himmel i Danmark, og i dag fylder hun bare 30 år. Hun er køkkenchef på Fasangården i Frederiksberg Have, som åbnede i efteråret 2020 i den nyrenoverede bygning i hjertet af Frederiksberg, skriver Børsen.

Kendt konferencehotel fylder rundt

For 90 år siden, den 3. december 1932, åbnede Andelsskolen i Middelfart dørene for allerførste gang, og havde sin indvielsesfest. I dag er navnet på konferencehotellet Severin.

Jespers Torvekøkken skaber stort overskud i vækstår

Trods corona-nedlukninger og voldsomt stigende priser på energi og råvarer, har Jespers Torvekøkken ApS præsteret et rekordresultat og skabt et stort overskud i det forgangne regnskabsår. Også i Convi Food, et søsterselskab til Jespers Torvekøkken, er der skabt rekordresultat.

Log ind