Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kantinekoncernen Coor Danmark har netop vundet et gigantisk udbud, der giver dem en syvårig kontrakt som serviceleverandør til Bygningsstyrelsen. Derved skal koncernen fra maj 2022 ikke kun levere rengøring og vedligeholdelse, men også kantineløsninger til i alt 18 ministerier og de styrelser samt institutioner, der hører til. Det skriver FødevareWatch.

Det svarer til, at selskabet hver dag skal servere omkring 5.500 frokoster og sørge for omtrent 34.000 mødeforplejninger om året.

Læs hele historien her.

 

Stort udbud på hotelophold rykkes – træder i kraft 1. april

Den 18. oktober 2022 var der tilbudsfrist på udbuddet for det offentliges hotelophold. SKI modtog rigtig mange tilbud ved fristen, men flere af tilbuddene indeholdte desværre forskellige fejl, som SKI ikke havde mulighed for at berigtige.
Processen er trukket ud for at sikre så mange hoteller som muligt i udbudskonkurrencen og sikre en bred dækning på aftalen, hvilket er vigtigt for de offentlige kunder.

Ny chef i ISS skal fremhæve selskabet som et kantinebrand

Servicekoncernen ISS ansætter Morten Hassing som ny chef for kantinedivisionen. Han har været fungerende chef i nogle måneder, men har nu officielt fået ansvaret for at realisere en række målsætninger for kantinedivisionen i den danske del af ISS.

Log ind