Den 18. oktober 2022 var der tilbudsfrist på udbuddet for det offentliges hotelophold. SKI modtog rigtig mange tilbud ved fristen, men flere af tilbuddene indeholdte desværre forskellige fejl, som SKI ikke havde mulighed for at berigtige.

Processen er trukket ud for at sikre så mange hoteller som muligt i udbudskonkurrencen og sikre en bred dækning på aftalen, hvilket er vigtigt for de offentlige kunder.

Derfor har det været nødvendigt at justere tidsplanen. SKI forventer nu at kunne tildele aftalen i midten af marts 2023. Det betyder, at aftalen er klar til brug den 1. april 2023.

Læs mere om historien her.

Se også

Stort hotelprojekt sendt i høring

Et enigt byråd på Fanø har sendt udviklingsplanen for et nyt hotelprojekt ved Rindby Strand på Fanø i høring. Stik mod forvaltningens anbefalinger.

Instagram bragte Alice fra Ukraine til hotel i Gilleleje

Det er ét år siden krigen i Ukraine brød ud. En krig, der via en dansk familie på Instagram, bragte Alice Tsomkalo til Gilleleje. Hun er én af de i alt 155 flygtninge Gribskov Kommune har modtaget, og kort efter ankomst fik hun igennem kommunen arbejde hos Kysthusene Gilleleje. Først som opvasker og i dag også som konferencecentrets husfotograf.

Log ind