Den 18. oktober 2022 var der tilbudsfrist på udbuddet for det offentliges hotelophold. SKI modtog rigtig mange tilbud ved fristen, men flere af tilbuddene indeholdte desværre forskellige fejl, som SKI ikke havde mulighed for at berigtige.

Processen er trukket ud for at sikre så mange hoteller som muligt i udbudskonkurrencen og sikre en bred dækning på aftalen, hvilket er vigtigt for de offentlige kunder.

Derfor har det været nødvendigt at justere tidsplanen. SKI forventer nu at kunne tildele aftalen i midten af marts 2023. Det betyder, at aftalen er klar til brug den 1. april 2023.

Læs mere om historien her.

Se også

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Stort hotelprojekt sendt i høring

Et enigt byråd på Fanø har sendt udviklingsplanen for et nyt hotelprojekt ved Rindby Strand på Fanø i høring. Stik mod forvaltningens anbefalinger.

Log ind