Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det er ikke kun frygten for aflysninger af julefrokoster og konferencer, som bekymrer hotel- og restaurantbranchen, nu hvor coronasmittetallene stiger. Det er også problematikken i, at branchen ikke kan søge om sygedagpenge, når ansatte er nødsaget til at blive hjemme, som følge af egen eller børns smitte, der plager branchen. En branche som i forvejen er ramt af mangel på arbejdskraft. Det skriver Berlingske.

”Vi synes, det er naturligt, at man igen skal kunne søge sygedagpenge fra dag ét. I hotel-og restaurationsbranchen er det jo svært at arbejde hjemmefra. Så det er også et naturligt skridt at tage som følge af den udvikling, vi ser,” siger Kristian Nørgaard, politisk direktør i HORESTA.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind