Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Topkokken Wassim Hallal har formået at mestre den relativt sjældne kunst både at have en restaurant på højeste niveau og konsekvent tjene gode penge på den. Det er endnu engang blevet bevist i et nyt regnskab fra Wassim Hallals aarhusianske restaurant Frederikshøj, skriver Finans.dk.
Den etstjernede Michelin-restaurant kom ud af 2019/2020 med et overskud efter skat på 2,8 mio. kr. Det er 14. gang i træk med positive tal på bundlinjen for Frederikshøj og 8. millionoverskud på stribe.
”Ledelsen anser årets resultat for tilfredsstillende. Årets resultat er påvirket af nedlukningen pga. Covid-19,” står der i det nye regnskab fra Frederikshøj, der har Wassim Hallal som eneejer og direktør.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025