Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er en splittet stemning blandt de danske restauratører. På den ene side er de glade for, at de snart kan tage imod gæster, men på den anden side ved de ikke, hvordan de skal indordne sig.
Manglen på information fra Erhvervsministeriet skaber forvirring.
"Vi glæder os rigtig meget til at åbne, men der er mange ubesvarede spørgsmål fra vores medarbejdere og gæster, som vi ikke kan svare på, så vi ved ikke, hvordan vi skal genåbne," siger Morten Pedersen, der er direktør hos restaurationsselskabet Diningsix, som har 10 restauranter i København og Aarhus.
Hos Madklubben har man samme opfattelse af, at administreringen af genåbningen er mangelfuld.
"Vi sidder på hænderne og venter på mere information, så det er meget svært for os at melde noget ud lige nu," siger Stephen Haar, der er pressechef i Madklubben.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025