Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restaurant Domestic har som noget helt nyt i 2021 åbnet domestic. Lab på Aarhus Havn. Formålet med domestic. Lab skal være med til at styrke restaurantens bæredygtige profil og være et rum for udvikling og forskning af nye smage, skriver SmagAarhus.dk.

Fermentering har været en af de vigtigste ingredienser i restaurantens eksperimenter og var det også før åbningen af domestic. Lab. Nu er drømmen endelig gået i opfyldelse og medejer og tidligere køkkenchef Morten Rastad er blevet fuldtids fermenteringschef.

Lige fra starten har fermentering været grundstenen i vores sæsonprægede og bæredygtige køkkenfilosofi på domestic. Processerne giver maden kant og nye alternative produkter, men det vigtigste har altid været smagen. Det har altid handlet om smag for os,” siger Morten Rastad i en pressemeddelelse.

Læs hele historien her.

Stort hotelbyggeri i Aarhus midtby er gået i gang

Selvom det tog sin tid at få de rette godkendelser til at begynde opførslen af Comwells store tilbygning, så er det ikke til at overhøre, at entreprenøren nu har fået grønt lys til at gå i gang.

Log ind