Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den 11. december 2020, måtte jeg hjemsende alle vores medarbejdere, og de kommer nok ikke tilbage lige med det første. Sådan indleder Flemming Jakobsen, direktør på Hotel Vejlefjord, et LinkedIn-opslag.

”Så derfor, har jeg inviteret alle medarbejdere på middag. Vi kan ikke spise sammen, men kokkeeleverne, har lavet en lækker pose med gode bøffer, rodfrugter og salat, og en lækker sauce. Så er der selvfølgelig dessert, chips og snolder, det er jo fredag, det toppes med en god flaske rødvin.
Over 95 % af alle medarbejdere har takket ja, til dette ”Take away ” tilbud, så det bliver fedt lige at kunne sige hej fysik, efter 3 månedernes hjemsendelse. Dog med afstand,” skrev hoteldirektøren fredag.

Hotel Insights 2025 - Vejle

Kl. 9.00-13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Hotel Insights 2025 - København

kl. 9.00-13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Log ind