Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Med en ny langsigtet genåbningsplan på plads kan cafeer og restauranter så småt se frem til at åbne igen. Det vækker glæde i branchen, men der var også malurt i bægret. Betingelsen, for at cafeer og restauranter må åbne for udeservering 21. april og indendørs servering 6. maj, er nemlig, at gæsterne fremviser et coronapas, skriver TV2.

Og det er meget svært at forstå for Katia Østergaard, der er administrerende direktør i HORESTA.

”At se udeservering åbne den 21. april betinget af en test, når vi i går (mandag, red.) fik åbnet for, at 50 kan løbe rundt udenfor og dyrke sport sammen uden test, giver meget lidt mening for mig,” siger hun til TV 2.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind