Selvom Corona-krisen har bidt sig godt fast i møde- og konferencebranchen, så er der trods alt lyspunkter, hvis man spørger salgs- og marketingchef Brian Runge fra VINGSTED hotel & konferencecenter.

”Vi har brugt nedlukningsperioden på at få vores center til at stå endnu mere skarpt og vi er 100% klar til den endelige genåbning,” fortæller Brian Runge, og fortsætter:

” Vi har rigtig mange henvendelser på 8 - 30 personers arrangementer, og det skyldes udelukkende, at vi kan tilbyde møder og kurser i trygge rammer. Vi har masser af plads inde og ude; ja faktisk råder vi over 30 tønder land og 23.000m2 in house,” oplyser Brian Runge.

En af de kunder der har benyttet VINGSTED flere gange til både store og små arrangementer, er Per O. Rasmussen, Sekretær hos Dansk Medicoteknisk Selskab.

”I Corona-perioden har vi afholdt et mindre arrangement, hvor vi forinden havde vendt sikkerhed og afstandskrav med vores kontakt Anna Maria Karstoft der, som altid, er meget professionel og serviceminded. Og jeg må sige, at jeg ikke har oplevet noget så sikkert og trygt. Lige fra receptionen, hvor der var mundbind og sprit, til mødelokalet hvor hver person havde 7m2, og der var sprit på alle borde. I kaffepausen blev lokalet rengjort og igen straks vi forlod det,” fortæller Per Rasmussen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne