Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Odense-restauranten UBN overtager Per Jørgensens hjertebarn, Den Gode Smag, i Nyborg, og selvom Per Jørgensen kommer til at savne livet som butiksejer, så er det tiden at stoppe, mens legen stadig er god, skriver Fyens.dk.
”Ambitionen var, at jeg skulle have et godt arbejdsliv. Jeg tænkte ikke, nu skal jeg blive millionær på at lave et nyt Lagkagehuset. Det var ikke det, der drev mig. Det var, at jeg selv kunne blive dygtig til en masse nye ting,” fortæller Per Jørgensen, som netop et fyldt 63 år og derfor har valgt at gå på efterløn.
I 2005 skiftede Per Jørgensen jobbet som underviser på Oure Skolerne ud med en tilværelse som selvstændig butiksindehaver, og igennem årene har han skabt sig en trofast og loyal kundeskare, som nu skal vænne sig til ikke at se Per Jørgensen stå og lange kaffe og kiksekage over disken.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025