Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Måneders frustrationer og uvished om fremtiden med coronavirus er for mange restauratører afløst af en mere lys udsigt til en travl sommer, hvor mange danskere fortsat vil holde ferie inden for landets grænser og lægge deres bestillinger på lokale restauranter, skriver Fyens.dk.

For første gang i mere end 65 år vil der dog ikke være mulighed for at bestille mad på Restaurant Den Grimme Ælling i Hans Jensens Stræde i Odense. Her har indehaveren Bo Klewe nemlig valgt at trække stikket, efter at han i mere end 20 år har stået i spidsen for restauranten, der har været i familien siden 1989.

”Vi har tjent gode penge og min bankdame undrede sig da også, da jeg fortalte det til hende, men alt kan ikke gøres op i kroner og øre,” siger Bo Klewe, der peger på, at det er en beslutning, der er blevet modnet igennem de to længerevarende nedlukninger, som udbruddet af coronavirus har medført.

Læs hele historien her.

Danske restauranter går skaldyrs-bonanza

Den 17. maj slår en række af landets restauranter for første gang dørene op til Seafood. Over 50 aktører fra restaurationsbranchen landet over inviterer til en hyldest af det danske hav og dets imponerende udvalg af frisk fisk og skaldyr

Log ind