Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er en alvorlig sag at skifte køkkenchef efter 13 år, som er den periode, kokken Claus Henriksen stod i spidsen for køkkenet på Dragsholm Slot, skriver Børsen. Nøglerne er nu overdraget til Jeppe Foldager, der blandt andet har vundet sølv ved det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d’Or.
Som startskud på hans tid i Dragsholms Michelin-køkken har Jeppe Foldager forfinet menuen Tid & Sted, der holder fast i restaurantens tætte relation til det lokale og grønne køkken.
Af Børsens madanmelder Ole Troelsø bliver sammensætningen af retter hyldet med seks stjerner og beskrevet med ord som både elegant, smagseksplosion og forfinet.
Læs hele historien om Jeppe Foldagers visioner for køkkenet på Dragsholm Slot og anmeldelsen her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024