Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter to års millionunderskud kan selskabet bag den danske bøfkæde Mash notere et overskud for hele 2020 - på trods af omfattende cornoanedlukninger. Det viser regnskabet for Copenhagen Concepts, der er selskabet bag den danske bøfkæde og Bistro Sommelier, skriver Finans.dk.
Her fremgår det, at virksomheden er kommet ud af 2020 med et resultat på 3,6 mio. kr. efter skat mod et underskud på over 14 mio. kr. i 2019 og tæt på 20 mio. kr. året før.
”Corona-nedlukningen har kastet lange skygger over særligt restaurationsbranchen og oplevelsesindustrien, og her er Copenhagen Concepts ingen undtagelse. Men to nedlukninger til trods er koncernen kommet stærkt igennem 2020, hvor mellemperioden bød på flot aktivitet og en positiv udvikling, der overgik vores forventninger,” skriver virksomhedens direktør Jesper Boelskifte i ledelsesberetningen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024