Du kan ikke sætte dig og bestille en omgang hiramasa-ceviche, ebi tempura eller tuntataki hos Letz Sushi på Københavns Hovedbanegård i øjeblikket. Selvom landets restauranter åbnede igen i april, måtte Letz Sushi holde lukket og slukket i banegårdshallen. Forklaring: Det er ikke til at opdrive medarbejdere, skriver Berlingske.

Direktør Anders Barsøe fra Letz Sushi er frustreret. Virksomheden har eksisteret siden 2003. De har altid ekstra travlt om sommeren, når vejret er varmt. Der er større efterspørgsel på sushi og dermed medarbejdere, fortæller direktør Anders Barsøe. Han mangler i øjeblikket arbejdskraft svarende til to hele restauranter. Det er derfor, restauranten på Hovedbanegården har været lukket indtil nu.

”Men i år er vi mere pressede på arbejdskraft, end vi nogensinde har været. Jeg synes, vi har gjort alt, hvad vi kunne, for at være klar. Vi reagerer samme dag, vi får en ansøgning, alligevel lykkes det tit ikke alligevel. Selv de mennesker, vi ansætter, springer fra,” siger han.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne