Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Du kan ikke sætte dig og bestille en omgang hiramasa-ceviche, ebi tempura eller tuntataki hos Letz Sushi på Københavns Hovedbanegård i øjeblikket. Selvom landets restauranter åbnede igen i april, måtte Letz Sushi holde lukket og slukket i banegårdshallen. Forklaring: Det er ikke til at opdrive medarbejdere, skriver Berlingske.
Direktør Anders Barsøe fra Letz Sushi er frustreret. Virksomheden har eksisteret siden 2003. De har altid ekstra travlt om sommeren, når vejret er varmt. Der er større efterspørgsel på sushi og dermed medarbejdere, fortæller direktør Anders Barsøe. Han mangler i øjeblikket arbejdskraft svarende til to hele restauranter. Det er derfor, restauranten på Hovedbanegården har været lukket indtil nu.
”Men i år er vi mere pressede på arbejdskraft, end vi nogensinde har været. Jeg synes, vi har gjort alt, hvad vi kunne, for at være klar. Vi reagerer samme dag, vi får en ansøgning, alligevel lykkes det tit ikke alligevel. Selv de mennesker, vi ansætter, springer fra,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025