Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Igennem mange år har fermentering været en af grundstenene i Nomas køkken og en vigtig del af den særlige smag, restaurantens mad er kendt for. De fermenterede saucer, såkaldte garum-saucer, bliver i efteråret 2021 tilgængelige for offentligheden via salg i den nye forretningsenhed Noma Projects, skriver Børsen.
Prisen bliver i omegnen af 200 kr. pr. flaske med nok til smagsgivning af ti måltider. Der lanceres to versioner, en vegetarisk baseret på ris og æg samt en vegansk baseret på røgede svampe.
“Garum er en af de store hemmeligheder i smagen af Noma, selvom det jo egentlig ikke er en hemmelighed. Og det er slet ikke noget, som vi har opfundet her på restauranten. Man har brugt garum i over 1000 år,” siger René Redzepi om den hemmelige sauce med den enorme smagseffekt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025