Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restauranter rundt om i landet har i øjeblikket travlt med at indhente den fortabte tid, der hedder nedlukningen af Danmark som følge af pandemien. Flere restauranter kan dog ikke give den fuld skrue, som de måske har ønsket, da der er så stor en mangel på arbejdskraft, at de må takke nej til ordrer og udvidede åbningstider. Det siger HORESTA til FødevareWatch.dk.
"Det er hamrende frustrerende lige nu. Jeg har talt med flere restauranter, som har været nødt til at sige nej til ordrer, da der ikke er nok arbejdskraft. Når man er et sæsonbestemt erhverv, så skal man gerne have en rigtig god sommer, da man skal indhente det fortabte. Der er det enormt bekymrende, at restaurationserhvervet må sige nej til ordrer eller holde kortere åbningstider, da der ikke er arbejdskraft nok og man samtidig gerne vil give en god service og kvalitet," siger Kristian Nørgaard, der er politisk chefkonsulent i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025