Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hvis jeg skal sætte ord på 2020, så var det jo et pandemiår med to tvangsnedlukninger og i perioder fuldt omsætningsstop. Derfor kan vi ikke komme udenom, at det var et rædselsår for den branche, vi er i, siger Christian Madsen, der er adm. direktør og medstifter af Gorms, til FødevareWatch.dk.

"Året red på ryggen af et 2019, hvor vi havde investeret aggressivt og brugt en masse penge på nye restauranter, som ikke nåede at præstere på det planlagte niveau, fordi corona, kort efter åbning, lukkede driften ned," siger Christian Madsen.

Han beretter om en 50 pct. nedgang i omsætningen i 2020.

Læs hele historien her.

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Log ind