Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er kul på ekspansionen hos iværksætterduoen The Burger Koncept. Gennem sommeren og anden halvdel af 2021 forventer den danske kæde – der er grundlagt af brødrene Simon og Morten Franck Jakobsen – at udvide den eksisterende kæde med syv nye restauranter på begge sider af Storebælt. Det skriver kæden i en pressemeddelelse, fortæller FødevareWatch.dk.
Nyåbningerne lægger sig til kædens eksisterende ni restauranter, hvormed The Burger Concept efter planen vil opleve tæt på en fordobling i antallet af restauranter inden udgangen af 2021.
"København er en af de byer, vi ser særligt frem til at åbne i. Vi er sikre på, at københavnerne kommer til at gå amok, når de oplever vores kvalitet og pris," siger medstifter Simon Franck Jakobsen i en skriftlig kommentar.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
København vil undersøge lokation for gigantisk multiarena
18-11-2025
-
Wolt fjerner omstridt klausul om ensartede priser
18-11-2025
-
Horten går ind i sag om ulovlig støtte til Arena Næstved
18-11-2025
-
Strawberry vælger Svanemærket til sine 250 hoteller
18-11-2025
-
Europas forretningsrejser i kraftig vækst frem mod 2026
18-11-2025
-
Københavns Lufthavn går mod rekordår – også i 2026
18-11-2025
-
Brøndums Hotel skal renoveres for trecifret millionbeløb
18-11-2025
-
Fire danske kokke klar til Global Chefs Challenge 2026 i Wales
18-11-2025
-
Turister tegner sig for en tredjedel af omsætningen i Frederikshavn Kommune
18-11-2025