Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mellem Rågeleje og Tisvildeleje ligger Havgaarden Badehotel i en stråtækte gård fra 1825 med 18 værelser. De seneste seks år har indehaverne renoveret stedet, men nu er Havgaarden Badehotel sat til salg, fortæller ejeren Pia Søndergaard, der driver stedet med hendes mand Alex.

”Vi er selv blevet gift her på Havgaarden og haft rigtig mange gode stunder, gæster, fester, firmaforbindelser og venner her på Havgaarden, men vi har stadigvæk et par drømme, som skal udleves, og derfor er vi kommet til denne svære beslutning om et salg af vores dejlige badehotel,” siger Pia Søndergaard, og fortsætter:

”Vi ønsker, at nye kræfter skal køre Havgaarden videre. Vi driver selvfølgelig badehotellet videre i samme ånd mens hotellet stå til salg, og gennemføre alle reservationer og bookninger.”

Kendt hotelprofil i spidsen for lille badehotel

Martin Kraunsøe, der har haft direktørstillinger på flere hoteller, har forpagtet nordsjællandsk badehotel. ”Jeg har forpagtet hotellet til en start, så må vi se om jeg køber bygningen,” siger han.

Konkursramt badehotel skal gennemrenoveres

Et 200 år gammelt badehotel har været lukket siden 2022, da forpagteren gik konkurs. Nu investerer ejeren i en gennemgribende renovering, og planen er atter at tage imod gæster i starten af 2025.

Log ind