25 millioner kroner. Det er foreløbig prisen, som Mads Hylleholt Bøttger har måttet betale for coronakrisens nedlukninger. Men regningen er endnu ikke gjort helt op.

“Jeg startede med at rydde egenkapitalen, men siden er gælden kun vokset uge for uge. Nu har jeg smidt alt ind. Det hele er pantsat. Selv min privatbolig, så på den måde er jeg låst fuldstændig fast,” siger han i et interview med dagbladet Børsen.

Mads Hylleholt Bøttger er CEO og medejer af Brdr. Price og ejer desuden Dragsholm Slot på Sjælland, som har været i familiens eje siden midten af 1930’erne.

“Der går nok fem-seks år, før vi når breakeven og indhenter det tab, vi har haft under krisen. Vi skal nok få overskud undervejs, men har stadig gæld i banken, som vi skal have høvlet af, og det kommer til at tage tid. Jeg har dog aftalt med banken, at dette var en ekstraordinær krise, og den isolerer vi, så gælden ikke får lov at hæmme vores vækst,” siger Mads Hylleholt Bøttger, der er fortrøstningsfuld. For som slotsejer er han rundet af en 800 år lang fortælling om kampe, sejre, nederlag og forfald, og længe før ham har der været utallige kriser, som forgængerne har stået igennem:

“På Dragsholm Slot har man været vidne til både borgerkrige, besættelser, brande og forfald. Alt sammen kriser, som dengang truede slottets eksistens, men det står jo stadig i dag, og det tænkte jeg meget over, mens corona rasede. Det ligger simpelthen i mit blod, at man aldrig må give op. Man skal fortsætte kampen og holde fast i troen på, at det nok skal gå.”

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne