Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flere eksperter påpeger, at det nu er på tide at droppe coronarestriktionerne, skriver Berlingske.
”Covid er ikke farlig længere. Det, vi oplever nu, svarer til en mildere influenzaepidemi. Indlæggelsestallet er lille,” siger Niels Høiby, som er overlæge og professor i klinisk mikrobiologi ved Panum Instituttet og Rigshospitalet:
Søren Riis Paludan, som er professor ved Aarhus Universitet og forsker i udviklingen i vira bakker op.
I hans øjne er det åbenbart, at vi befinder vi os på et stadium, hvor vi i Danmark skal lære at leve med coronavirus, nu hvor meget få af de smittede vil blive alvorligt syge.
”Den forsvinder ikke, og vi vil blive ved med at have eksempler på små udbrud de næste ti år. Vi kan ikke blive ved med at have den restriktive tilgang, hvor vi lukker skoler, fordi vi dybest set forsøger at holde virus helt nede,” siger Søren Riis Paludan.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024