Restaurantkæden Flammen varmer op til at gå i offensiven, selvom coronakrisen har givet blå mærker, skriver Finans.dk.
”Man kan lægge sig ned på ryggen og overgive sig, eller prøve at kæmpe sig ud af det, og vi har valgt det sidste. Det ligger til vores virksomhed, at vi prøver at arbejde os ud af det,” siger adm. direktør Piet Klein.
Flammen, der har kørt med takeaway-løsninger mens restauranterne har været tvangslukket, er bl.a. ved at se på lejemål til nye restauranter. Vurderingen er, at det i lyset af branchens udfordringer er et godt tidspunkt at forhandle huslejekontrakter på.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Erhvervslivet frygter konkursbølge: Her er hullerne i kompensationen
05-03-2021
-
Erhvervsliv i fælles protest mod nattelivs-udspil
05-03-2021
-
Ny plan for nattelivet flytter festen hjem i privaten
05-03-2021
-
For et år siden var de hans coronaredning – nu smækker Umut døren i hovedet på Wolt
05-03-2021
-
Take away-kæmper nyder godt af hjemmearbejde og restriktioner på restauranter
05-03-2021
-
Kæmpe projekt: Ny Færgekro hejses med kran i 15 meters højde ind over Tivolis mure
05-03-2021
-
Michelinrestaurant åbner food lab
05-03-2021
-
Professionelle køkkener får værktøjer til sund og klimavenlig mad
05-03-2021