Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Tivoli kan til sommer byde velkommen til Restaurant AOC fra København og KOKS fra Færøerne, begge med to stjerner i Michelin-guiden. De laver hver især pop-up-restaurant i Det japanske Tårn i Tivoli i løbet af sommeren – AOC fra d. 1. juni og frem til, at KOKS overtager midt juli frem til udgangen af august.

Menuerne er ikke identiske med dem fra restauranterne, men de vil give et rigtigt godt indblik i de to køkkeners filosofi, stil og råvaretilgang.

Tivolis direktør Susanne Mørch Koch siger:

”Vi er stolte af at have indgået et partnerskab med to af de bedste og samtidig mest nytænkende restauranter i Norden, for vi ved, at gæster fra ind- og udland er parate til at rejse langt for at opleve det udsøgte måltid. Med samarbejdet med de to restauranter føjes to gode tilbud til den i forvejen store palet af madoplevelser i Tivoli. Med det nye partnerskab tænker både restauranterne og Tivoli nyt, og der bliver slået et slag for den sublime madoplevelse til demokratiske priser, som mange gæster nu kan se frem til.”

Nimb Hotel anerkendes med flere priser

Det københavnske hotel Nimb har modtaget både international gæstepris, Michelin-nøgle og en national titel som Danmarks bedste boutiquehotel. Direktør Maria Oldenbjerg glæder sig over opmærksomheden.

Log ind