Fra 1. november i år er restaurantplatformen, TheFork, som hører under TripAdvisor, hvor man kan læse anmeldelser og booke borde, ikke længere tilgængelig for danske brugere. Det skriver virksomheden i en meddelelse til deres brugere, fortæller BT.dk.

Ifølge restaurantplatformen så har det været en svær beslutning at stoppe arbejdet i Danmark. Men covid-19-pandemien, der har ramt restaurationsbranchen hårdt, har gjort udslaget:

”Vi var nødt til at gennemføre visse omkostningsreducerende foranstaltninger, der omfatter en reduktion af TheForks geografiske fodaftryk,” lyder det i meddelelsen.

Læs hele historien her.

Letz Sushi åbner i Risskov

Risskov bliver en restaurant rigere, når sushikæden Letz Sushi åbner nu sin fjerde restaurant i Aarhus. Denne gang har Letz Sushi kastet sin kærlighed over Risskov, hvor man mandag 27. februar åbner op i helt nye omgivelser, skriver Lokalavisen.

Jacob er flyttet fra Aalborg til Tranum - Nu åbner han restaurant

Vestvendt er navnet på en ny restaurant, som snart kan byde gæster indenfor. 34-årige Jacob Devantier Severinsen overtog lokalerne i sidste uge, og endnu er der meget, der skal gøres, inden han kan slå dørene op for gæster, skriver Fjerritslev Ugeavis.

Sticks'n'Sushi klar til at udvide deres britiske forretning

Sticks'n'Sushi indtog London for første gang i 2012 og har med sine nuværende 10 restauranter i og omkring den engelske hovedstad konsolideret sin plads som en favorit på den britiske sushiscene. Nu kan de britiske sushiselskere se frem til den karakteristiske Sticks'n'Sushi-oplevelse i helt nye omgivelser med lanceringen af mindst to nye restauranter i 2023, skriver FødevareFokus.dk.

Log ind