Fra 1. november i år er restaurantplatformen, TheFork, som hører under TripAdvisor, hvor man kan læse anmeldelser og booke borde, ikke længere tilgængelig for danske brugere. Det skriver virksomheden i en meddelelse til deres brugere, fortæller BT.dk.

Ifølge restaurantplatformen så har det været en svær beslutning at stoppe arbejdet i Danmark. Men covid-19-pandemien, der har ramt restaurationsbranchen hårdt, har gjort udslaget:

”Vi var nødt til at gennemføre visse omkostningsreducerende foranstaltninger, der omfatter en reduktion af TheForks geografiske fodaftryk,” lyder det i meddelelsen.

Læs hele historien her.

Hjemløse anmelder gourmetrestauranter

Hjemløse og udsatte unge fra bostedet Skjoldbo er blevet anmeldere af restauranter i den dyre ende af skalaen. Det skal give de unge mere selvtillid, skriver TV Syd.

Legoland har overvundet coronakrisen

Efter et katastrofalt 2020, der bød på coronanedlukninger og et blødrødt regnskab, har 2021 vist sig væsentligt bedre for Billunds største turistattraktion, Legoland. Bundlinjen af forlystelsesparkens regnskab for det forgangne år viser et overskud på 58,5 millioner kroner efter skat, hvilket er markant bedre end 2020, da Legoland leverede et underskud på næsten 30 millioner kroner, skriver JV.dk.

Log ind