Det er den ultimative jury, der står bag den eftertragtede kåring som Årets Konferencecenter. Prisen tildeles nemlig på baggrund af evalueringer fra de tusindvis af gæster, der hvert år deltager i møder, kurser og konferencer hos de ca. 100 partnere i branchesammenslutningen Danske Konferencecentre.

Derfor var direktør Jakob Buus med egne ord ”pavestolt”, da Bautahøj sidst modtog prisen i 2019. Stoltheden er ikke mindre i 2021:

"Prisen betyder mere end jeg lige kan sætte ord på især i en svær tid som nu, hvor vi længe har skullet grave dybt for at holde humøret oppe. Det er en kæmpe opmuntring og enerigiindsprøjtning til mit team på Bautahøj. Vi var meget overrasket, da vi vandt prisen i 2019, og det gav os et kæmpe selvtillidsboost. Det helt specielle ved prisen er netop, at den er baseret på mødegæsternes evalueringer. Vi er meget ydmyge og taknemmelige for titlen, de andre nominerede til prisen er virkelig dygtige", siger Jakob Buus.

I de evalueringer, der ligger til grund for kåringen, fremhæver gæsterne blandt andet Bautahøjs smukke beliggenhed i det nordsjællandske fjordland, masser af plads og lys, service i topklasse, den gode forplejning og de bæredygtige initiativer med specifik fokus på 5 af FN’s 17 Verdensmål.

Hos Danske Konferencecentre ser man en tydelig tendens til, at netop bæredygtighed fylder stadigt mere i gæsternes bevidsthed og dermed i konferencecentrenes arbejde. Senest har sammenslutningen i samarbejde med Hansen & Ersbøll Agenda udviklet et verdensmålsindeks, som giver partnerne mulighed for at arbejdet struktureret og strategisk med FN’s Verdensmål og med bæredygtige møder og konferencer.

”Det er vores opgave at understøtte partnernes udvikling og forretning, og derfor giver det selvfølgelig mening, at vi fokuserer på bæredygtighed. Det er dejligt at se, at konferencegæsterne i stigende grad lægger vægt på det i deres evalueringer,” siger direktør i Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid.

 Hun ønsker samtidig Bautahøj tillykke med endnu en titel som Årets Konferencecenter.

”Det er virkelig velfortjent. Hvis man besøger Bautahøj, vil man hurtigt forstå hvorfor,” tilføjer hun

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne