Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mundbindet skal på, når man går til sit bord på restauranten, og når man køber en øl i baren. Lukketiden er klokken 22, og der er et maks. antal på, hvor mange gæster der må være per kvadratmeter. Restriktionerne er mange på caféer, restauranter og barer. Men for landets spillesteder og andre kulturinstitutioner, hvor der også bliver serveret drikkevarer, er reglerne anderledes, fortæller TV2 Fyn.
Reglerne er mange og nogle gange uklare. Derfor ønsker HORESTA klare linjer fra myndighederne.
”Når virksomhederne prøver alt det, de kan, for at overholde myndighedernes regler og rammer, men simpelthen ikke kan få et klart svar på, om man er omfattet af det ene eller det andet, må man melde ud, hvem der er omfattet af de ene regler og de andre regler,” siger politisk chefkonsulent hos HORESTA, Kristian Nørgaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025