Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den danske restaurant Noma havde et solidt 2019, hvor bundlinjen blev mere end fordoblet, og egenkapitalen havde vokseværk. Ifølge regnskabet for Noma Af 1993 ApS, der er selskabet bag gourmetrestauranten, kunne Noma gå ud af regnskabsåret 2019 med et overskud på 2,3 mio. kr. efter skat. Det er et godt stykke over det dobbelte af, hvad bundlinjen lød på i 2018, hvor resultatet lød på knap 700.000 kr., skriver Finans.dk.
Resultatet på bundlinjen er det bedste siden 2015. Bruttofortjenesten steg samtidigt fra cirka 33 mio kr. i 2018 til lidt under 39 mio. kr. i 2019.
”Selskabets resultat og økonomiske udvikling har været tilfredsstillende,” fremgår det af ledelsesberetningen i årsrapporten.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025