Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En brancheanalyse, NORDJYSKE har foretaget, viser, at økonomien halter i de bedste restauranter i Nordjylland, skriver Nordjyske Stiftstidende.
HORESTA er enig. Det ser ikke godt ud, rent økonomisk, for de bedste restauranter. Foreningen oplyser, at det generelle billede er, at overskuddet balancerer lige over nullet.
”Gourmetrestauranter er dygtige, hvis overskuddet før skat er meget højere end to procent. Mange ejere er i faget, fordi, de brænder for det. Ofte kunne de få mere ud af at være almindelige lønmodtagere,” siger Jonas Kjær, cheføkonom, HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025