Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fynske restauratører er frustrerede og i vildrede over, om de mange planlagte julefrokoster i den kommende tid vil kunne gennemføres. Det er som at være på pinebænken, siger Michael Bloch, restaurantchef på Hotel Knudsens Gaard i Odense til Fyens Stiftstidende.
Og han er bare én af dem, avisen torsdag aften talte med, som er i vildrede over, hvad statsminister Mette Frederiksen (S) tidligere torsdag meldte ud om, at traditionelle julefrokoster ikke vil kunne gennemføres.
Også hos det gamle traktørsted Carlslund midt i Fruens Bøge i Odense er der frustration over statsministerens uklare melding om julefrokoster.
”Vi ved faktisk ikke, om det også gælder små selskaber på fire eller seks personer, som booker en julefrokost. Faktisk ved vi ikke ret meget, og vi afventer, hvad HORESTA melder ud,” siger Hanne Larsen, medindehaver af Carlslund.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024